The Writer

My photo
The name given Noor Irna Hanis Bt Abd Rahman.Turning 24. On my way to achieve my life goals. Here's the place to present my monologue.

20110523

Shah Alam (!)

Hi blogger!

Assalamualaikum, okay mari mula cerita. By the way, ni semalam punya cerita lepak-chill aku dengan Zuraida's. Actually not lepak-chill, aku teman dia pegi Shah Alam hantar kakak dia ke UiTM Shah Alam. Macam biasa menjadi petunjuk arah atau nak glamour sikit GPS dan penguat keyakinan diri, bahawasanya jalan yang dia lalu tu betul hehe. And ronda Shah Alam kejap and makan ABC RM3.00 kakak Zuraida belanja dan lazat nikmat syukur Alhamdullilah :)

So time ronda-ronda tu kitorang ada jumpa satu wall ni yang ada spray-art pada akulah, kalau pada pandangan masyarakat maybe, vandalisme sebab conteng dinding haha. Mari lihat!




ABC RM3.00. Sedap and murah gila. Nak pegi lagi! :)

Thanks Zu bawak jalan-jalan :) Kbye!

No comments:

Post a Comment