The Writer

My photo
The name given Noor Irna Hanis Bt Abd Rahman.Turning 24. On my way to achieve my life goals. Here's the place to present my monologue.

20110428

Love of Pasar Malam!

*Enlarge this image and you'll see what we call LOVE :)

Pasar Malam Bandar Universiti, Seri Iskandar was absolutely the heaven of food. Kau nak apa jalan je cari sendiri, semua ada. Okay ni untuk pengetahuan je, datang sana dengan duit yang tebal and nafsu tolong kawal and tenaga nak berjalan untuk berapa kali tawaf dekat Pasar yang luas gila tu kena kental hehe. Ohh and pakcik- pakcik Pasar ni sangat cool and rock! Jiwa muda and sangat terpengaruh dengan Hantu Kak Limah. Gelak jela kau kan. Haha. Mesra pelanggan nak mati. Balik Damansara mesti rindu dengar dorang cakap Perak :D

Palingg aku macam batak sekejap dengan empat jenis makanan ni. Peniram (-.-'), Kuih Cakoi, Murtabak (Okay melt!), and Hotdog panjang!
*Makcik kedai ni kerja tak nak kalah. Laju gila babeng dia masak kuih cakoi :D

No comments:

Post a Comment